Alla inlägg den 5 februari 2011

Av Robina Antonik - 5 februari 2011 09:58

helluuu! Det var ett par dagar sedan. Har inte tagit mig tid att blogga.  


I tisdags städade jag lite i lägenheten och bakade pollymuffins då lagade A maten, fiskpinnar, potatis och hollandaise sås.  


I onsdags jobbade jag på BTH då jag fick ett sms på tisdagen där jag blev frågad om jag kunde jobba och jag tackade ja. Så i onsdags jobbade jag 7-15 tog tåget hem till Ronneby igen, gick direkt från tåget till kören (16.15-17.30) handlade en sväng sen hem en snabbis, hämta cupcaken som jag bakade dagen innan och gick till R.A.K där det bjöds på andra kakor och läsk, vi hade årsmöte och mycket blev bestämt, bland annat att jag ska bli kassör. Detkommer bli spännande att få lära sig hur det går till, med bokföring och frakturor och sånt. Efter R.A.K gick jag hem och mös med A.   


I torsdags storstädade jag lägenheten och lagade tacos, till A´s kompis Rickard.B som kom på besök från Helsingborg, det var mycket trevligt!  


I fredags tog A tåget till K-na och jag och Rickard.B åt frukost, sen tog han tåget till Helsingborg. Jag blev ensam kvar hemma. Då jag diskade och chillade vid facebook. Sen tog jag en tur ner till stan och då gick jag till Maxi och willys för ett ärende, sen tog jag en fika på Andra våningne helt ensam, sen möte jag A vid tåget och vi gick till Willys för att handla lite. Sen hem och kolla på Lost och äta pyttipanna.   


och så har vi kommit till idag, lördag. Jag och A vaknade för drygt en halvtimme sedan. Vi ska väl äta frukost om en stund. Sen  har jag ingen aning om vad jag/vi ska hitta på idag. inte den blekaste... kommer nog inte bli något speciellt då A är sjuk och kommer nog att plugga hela dagen.

  

Jag förutspår däremot att jag kommer att baka något!


Dessutom så har jag varit sjuk, men börjar bli bättre har bara äcklig hosta kvar. Har inte gått på någon träning pga detta. Men jag tror jag klarar av boxningen imorgon!   

Dessvärre så smittade jag A, så nu är han sjuk...   


 

Översätt / Translate

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Omröstning

Ostbågar eller chips? :)
 Ostbågar!
 Chips!
 Inget av det!
 Båda!

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Bloggerfy


Ovido - Quiz & Flashcards