Alla inlägg under januari 2011

Av Robina Antonik - 12 januari 2011 21:25

Helluuu!  


Vaknade lite tidigare idag iallafall, skönt! Åt frukost till serien 7th heaven eller vad den heter, inte så bra tycker jag men det är lite gullig. Men ibland finns det verkligen ingenting på tv! ändå har jag fler kanaler nu än när jag flyttade in. Tack vare att min gamla tv, hade ingen fjärrkontroll (borttappad, inte av mig), så det gick inte att ställa in kanaler. Sedan köpte jag och killen en ny, fast begagnad tv så att vi fick lite fler kanaler att titta på.   


Diskade halva berget med disk iallafall, sen tog jag ett varmt bad, mysigt!
Sen städade jag ut julen också, lite tråkigt men då känner man lite hopp om att våren och sommaren faktiskt är påväg, fast att man inte kan tro det när man tittar ut genom fönstret. :(   


Fortsatte lite på mitt "projekt" men kom inte jättelångt för att datorn blev upptagen...   


Sedan bar det av till kulturcentrum, till R.A.K (Ronneby.Alternativ.Konst)

Blev inte så mycket träning men vi snackade om viktiga saker :) Ni som inte vet vad Alternativ konst är så kan jag kort berätta att det handlar om jonglering bl.a poi, stavar, diabolos med mera. Vi tränar och uppträder där vi tänder eld på redskapen. Ni kan googla på "Poi" och kolla på bilder så förstår ni lite. Man gör tricks osv. Skoj!


Kollade nyss på en intressant dokumentär/film! http://vimeo.com/13770061


 


Nu blir det strax sängen tror jag! Ha det gött! Haaj!

Av Robina Antonik - 12 januari 2011 00:04

Go kväll/natt. Ska snart sussa kudden med min pojkvän. Den stackaren har tenta imorgon och han har nästan pluggat 24/7, men jag är inte orolig, för det kommer gå så bra för honom :)


Jag har påbörjat ett "projekt", jag vill inte avslöja för mycket. Men nu har jag kommit igång!


Jag var på min andra boxningsträning idag :) det vart nice! Förra gång träningen hade jag sjukt mycket träningsvärk! jag var som en 70-åring! Min pojkvän som för övrigt heter Anton skrattade gott åt mig! Men träningsverk visar ju bara att träningen har gjort nytta så jag ska inte klaga.

Det är sjukt billigt, innan kostade medlemsavgiften 300/år men nu har dom höjt till 500/år vilket fortfarande är jättebilligt. Annars kostar ju gym minst 400kr/månad!


imorgon har jag ett berg av disk att ta hand om, sen kommer jag fortsätta på mitt "projekt".


och... jag måste erkänna att jag är dålig på att höra av mig till mina vänner, jag känner mig som en dålig vän... men det ska jag bli bättre på det är ett av mina nyårslöfte. Men inte för att vara sån men det är inte bara jag som inte hör av mig. Men jag ska bättra mig i alla fall! :)


Ha det gött! Haaaj!

Av Robina Antonik - 11 januari 2011 18:09

Helluuu! Mitt första inlägg är nog inte så intressant. Nu ska jag mest lära mig hur bloggplatsen.se går till.


Hmm... Ja jag lär mig nog till slut.


Jag kan ju börja med att berätta om min intressanta dag hittills...  Jag är en morgon människa och vill helst vakna och stiga upp innan 10.00 och idag vaknade jag 10.40 inget och gnälla över egentligen men nu har jag haft sovmorgon i typ två veckor och jag börjar tröttna. Nu har jag varit ledig runt jul och arbetslös just nu. Vilket jag i princip inte har varit någon gång... typ... Det är komplicerat! Jag kan kortfattat säga att jag jobbat till och från på olika restauranger (är utbildad som kock) sedan jag gick ut skolan i sommras. Kanske går in på det lite mer senare.


Varför skaffar jag en blogg? Det frågar jag mig själv.. ja...
Sedan liten flicka så jag har ständigt köpt nya dagböcker för att jag så gärna har velat skriva ner mina tankar och vad jag gör om dagarna så att man kan läsa om det när man blir äldre. Men jag har aldrig lyckats skriva dagbok/ bloggat en längre tid. Så jag antar att detta är ännu ett tappert försök som kanske spårar ut. Men jag ska ge det en chans!

Tidigare månad - Senare månad

Översätt / Translate

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<<
Januari 2011 >>>

Omröstning

Ostbågar eller chips? :)
 Ostbågar!
 Chips!
 Inget av det!
 Båda!

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Bloggerfy


Ovido - Quiz & Flashcards